ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

cinema 5507/4/2016

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανακοινώνει την λειτουργία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Ιονίων Νήσων - Ionian International Digital Film Festival και εν συντομία IIDFF, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τα έτη 2012 και 2013 από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και ευχαριστεί το Δήμο Λευκάδας για την παραχώρηση και ένταξη της διοργάνωσής του στις ποικίλες δράσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

Η Καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ, ανατίθεται στον Λευκαδίτη Σκηνοθέτη Θάνο Κερμίτση σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της  Ε.Ε.Ε. ενώ η οργανωτική και κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ θα στελεχωθεί ύστερα από την ανακοίνωση έναρξης της διοργάνωσής του.


Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να στελεχώσουν τις επιτροπές παρακαλούνται να  επικοινωνούν με τη γραμματεία της Ε.Ε.Ε. και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπως επίσης και στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα του Φεστιβάλ (fb, twitter).

 

 Γραφείο Τύπου ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

iidff fb button2 iidff twitter button2 

 

HELLENIC UNION OF HEPTANISIANS : Copyright © 2016 . All Rights Reserved

 

                    Designed by AVALON : Audiovisual Digital Productions / e-services