Συνεργασίες 2012

CologneOFF-Διεθνές Video Art Φεστιβάλ 2012

 

To IIDFF στο πλαίσιο ανάπτυξης συνεργασιών και δικτύωσης με άλλα φεστιβάλ του εξωτερικού και σε είδη όπως το Video Art, που δεν περιλαμβάνεται σε αυτό, θα αφιερώσει εκτός διαγωνιστικού προγ/τος φέτος το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα προβολών απο τις καλύτερες Video Art ταινίες του 7ου CologneOFF 2011 με θεματολογία, που ήταν αφιερωμένη στο ‘ARTS & THE CITY’.

 

coff2012 eng highresCOFF art city33a

 

Το CologneOFF ιδρύθηκε το 2006 και βασίζεται σε μία μη συμβατική ιδέα, σύμφωνα με την οποία το φεστιβάλ έχει νομαδικό χαρακτήρα όπου δηλ. αντί να διοργανώνεται μία φορά τον χρόνο για 1 βδομάδα σε μία τοποθεσία όπως ένα συμβατικό φεστιβάλ, αντι αυτού είναι βασισμένο στην παγκόσμια δικτύωση και  στην αναπτυσσόμενη συλλογή art videos, οι οποίες αυξάνονται και δημιουργούν κάθε χρόνο μία καινούργια έκδοση του φεστιβάλ.

 

Στόχος του φεστιβάλ είναι οι εικόνες της τέχνης και της κίνησης να ταξιδεύουν νομαδικά απο χώρα σε χώρα και να προβάλλουν την πολυπολιτισμική δυναμική των  δημιουργών τους, που προέρχονται απο διαφορετικές χώρες, σε πολλαπλές αίθουσες προβολών και φεστιβάλ ανα τον κόσμο, σε διαφορετικές ή ταυτόχρονες χρονικές στιγμές.

 

Για περισότερες πληροφορίες σχετικά με το Cologne International Videoart Festival μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω διαδικτυακούς συνδέσμους.

festival site http://coff.newmediafest.org

festival blog http://coff.newmediafest.org/blog/

 

Ακολουθεί συνημμένος κατάλογος που μπορείτε να τον κατεβάσετε με τις 97 Video Art μικρού μήκους ταινίες από καλλιτέχνες απο όλο τον κόσμο, που θα προβληθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. 

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BEST OF COLOGNEOFF VII ΣΤΟ IIDFF

 

 

iidff fb button2 iidff twitter button2 

 

HELLENIC UNION OF HEPTANISIANS : Copyright © 2016 . All Rights Reserved

 

                    Designed by AVALON : Audiovisual Digital Productions / e-services