Συνεργασίες 2013

CologneOFF-Διεθνές Video Art Φεστιβάλ 2013

 

To IIDFF στο πλαίσιο ανάπτυξης συνεργασιών και δικτύωσης με άλλα φεστιβάλ του εξωτερικού και σε είδη όπως το Video Art, που δεν περιλαμβάνεται σε αυτό, θα αφιερώσει εκτός διαγωνιστικού προγ/τος φέτος ένα πρόγραμμα προβολών απο τις καλύτερες Video Art ταινίες του 9ου CologneOFF 2013 με 2 θεματολογίες που ήταν αφιερωμένες στα Αντικείμενα Μνήμης κα στην Τέχνη και Φύση.

 

cologneoff 2013

 

Το CologneOFF ιδρύθηκε το 2006 και βασίζεται σε μία μη συμβατική ιδέα, σύμφωνα με την οποία το φεστιβάλ έχει νομαδικό χαρακτήρα όπου δηλ. αντί να διοργανώνεται μία φορά τον χρόνο για 1 βδομάδα σε μία τοποθεσία όπως ένα συμβατικό φεστιβάλ, αντι αυτού είναι βασισμένο στην παγκόσμια δικτύωση και  στην αναπτυσσόμενη συλλογή art videos, οι οποίες αυξάνονται και δημιουργούν κάθε χρόνο μία καινούργια έκδοση του φεστιβάλ.

 

Στόχος του φεστιβάλ είναι οι εικόνες της τέχνης και της κίνησης να ταξιδεύουν νομαδικά απο χώρα σε χώρα και να προβάλλουν την πολυπολιτισμική δυναμική των  δημιουργών τους, που προέρχονται απο διαφορετικές χώρες, σε πολλαπλές αίθουσες προβολών και φεστιβάλ ανα τον κόσμο, σε διαφορετικές ή ταυτόχρονες χρονικές στιγμές.

 

Για περισότερες πληροφορίες σχετικά με το Cologne International Videoart Festival μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω διαδικτυακούς συνδέσμους.

festival site http://coff.newmediafest.org

festival blog http://coff.newmediafest.org/blog/


Αναλυτική λίστα των ταινιών που προβλήθηκαν θα βρείτε στον παρακάτω κατάλογο.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BEST OF COLOGNEOFF IX ΣΤΟ IIDFF

 

iidff fb button2 iidff twitter button2 

 

HELLENIC UNION OF HEPTANISIANS : Copyright © 2016 . All Rights Reserved

 

                    Designed by AVALON : Audiovisual Digital Productions / e-services