Φεστιβάλ 2013

Escape from tomorrow

EscapeFromTomorrow

Περίληψη

Ένα μεταμοντέρνο παραμύθι για έναν μεσήλικα πατέρα του οποίου η ψυχική υγεία θα δοκιμαστεί ύστερα από μια τυχαία συνάντηση με δυο νεαρές γυναίκες. Ο Roy Abramsohn (Showtime's Weeds) πρωταγωνιστεί σε αυτή την σουρεαλιστική φαντασίωση για την υπερβολική φαντασία και την σκοτεινή πλευρά της "οικογενειακής" διασκέδασης.

Χώρα  / Ημ/νία Παραγωγής

Η.Π.Α  /  Ιούλιος 2012

Διάρκεια

1 ώρα  43 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα

Σενάριο - Σκηνοθεσία / Παραγωγή

Randy Moore          / Gioia Marchese

Beyond The Grave

Beyondthegrave Isidoro

Περίληψη

Σε έναν κατεστραμμένο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου οι κανόνες της πραγματικότητας διακατέχονται απο μαγεία και παράνοια, ένας εκδικητικός Αστυνομικός αναζητά έναν κατα συρροή δολοφόνο σε μία μάχη μεταξύ του (όχι και τόσο) καλού και του απόλυτου κακού. 

Χώρα      / Ημ/νία Παραγωγής

Βραζιλία   /  Οκτώβριος 2010

Διάρκεια
1 ώρα 28' λεπτά 44'' δευτερόλεπτα

Σενάριο - Σκηνοθεσία / Παραγωγή
Davi de Oliveira Pinheiro / Isidoro B. Guggiana

Maya

Maya1

Περίληψη

'Maya', μία ιστορία πάθους, με συνηθισμένους αλλά και ασυνήθιστους ανθρώπους με την δύναμη της ελευθερίας. Σε μία μικρή πόλη, όπου η δουλιά χρησιμοποείται σαν μέσο να κερδίσει καρδιές και αγάπες, πτώχεια... να ποδοπατήσει προσωπικότητες, νοοτροπίες ... 'Maya', ένα δράμα κτισμένο πάνω σε συγκρούσεις νοοτροπιών. Ο Sam, ο γιός ενός Αλβανού πολιτικού μετανάστη επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αλβανία για να ξαναθάψει τα κόκκαλα του πατέρα του στην πατρίδα. Ερωτεύεται την Maya, μία πανρεμένη γυναίκα με τον ξάδελφο του, αξιωματικό Αστυνομίας. Η Alisa η 14χρονη κόρη της Maya είναι αυτή που θα φέρει τα πάνω κάτω ... το ασύλληπτο. 

Χώρα    / Ημ/νία Παραγωγής

Αλβανία /  Ιανουάριος 2011

Διάρκεια
1 ώρα, 37' λεπτά, 38'' δευτερόλεπτα

Σενάριο - Σκηνοθεσία / Παραγωγή
Pluton Vasi                 / Vjollca Dedei-ARTFILM P&D

Βραβείο 2012

Life ! Camera Action

LCA Poster

Περίληψη

Το να γεννηθείς με προσωπικότητα είναι κληρονομικό δώρο απο τους γονείς μας, αλλά το να ζείς σαν προσωπικότητα είναι δική μας επίτευξη και ανταπόδοση του δώρου στους γονείς μας.

Χώρα / Η,/νία Παραγωγής

ΗΠΑ   /  Νοέμβριος 2010

Διάρκεια
1 ώρα 30' λεπτά

Σενάριο - Σκηνοθεσία / Παραγωγή
Rohit Gupta                   /  Paragh Vaishnav-RNG Films

In This Room

InThisRoom

Περίληψη

Ενας άνδρας και μία γυναίκα ξυπνούν σε ένα κατασκότεινο δωμάτιο. Κανένας τους δεν θυμάται ποιοί είναι και πώς βρέθηκαν εκεί.
Ανακαλύπτουν οτι είναι κλειδωμένοι μέσα στο δωμάτιο και είναι περικυκλωμένοι απο μία σειρά απο πράγματα, που το κάθε ένα απο αυτά έχει σχέση με την αποκάλυψη της ταυτότητας τους. Το κουβάρι με το μυστήριο του ξεκλειδώματος της σχέσης τους αρχίζει να ξετυλίγεται καθώς ο ένας βοηθάει τον άλλον να θυμηθεί ποιός είναι και γιατί εγλωβίστηκαν μέσα σε αυτό το δωμάτιο.

Χώρα              / Ημ/νία Παραγωγής

Μεγ.Βρεταννία /  Αύγουστος 2011

Διάρκεια
1 ώρα 10' λεπτά

Σενάριο - Σκηνοθεσία  / Παραγωγή
Rich Swingle                  / Adam Harvey-Chris Wright

Βραβείο 2012

A.L.F

ALF Lescure Jerome

Περίληψη

O Αξιωματικός Chartier για να ανακαλύψει τι έγινε στις 24 Δεκεμβρίου θα πρέπει να πάει 48 ώρες πρίν : στην Παραμονή των Χριστουγέννων στου Franck. O Franck ανήκει σε ένα ανώνυμο και ακέφαλο σώμα καταδρομέων : Το Απελευθερωτικό Μέτωπο Ζώων. Αυτοί οι χαρακτήρες διακατέχονται απο μία απεριόριστη ενσυναίσθηση για την κακομεταχείρηση ζώων και θα πρέπει να δείξουν κουράγιο για να συμπληρώσουν μία αποστολή προετοιμαζόμενοι επι μήνες. Στόχος τους : να απελευθερώσουν σκύλους, καταδικασμένους να πουληθούν σε εργαστήρια για πειραματόζωα. Η φιλοσοφία τους : όταν κάτι υπερβαίνει τα όρια του αιτιατού, πρέπει να ξεχάσεις τι είναι νόμιμο και πρέπει να δείς τι φαίνεται σωστό. Κατα την διάρκεια των ερωτήσεων ο Franck καταλαβαίνει οτι ένας απο τους συναδέλφους του τον πρόδωσε.

Χώρα   / Ημ/νία Παραγωγής

Γαλλία  /  Οκτώβριος 2011

Διάρκεια
1 ώρα 36' λεπτά 

Σενάριο            / Σκηνοθεσία - Παραγωγή
Jérôme Lescure  / Gauthier Lamothe

Βραβείο 2012

iidff fb button2 iidff twitter button2 

 

HELLENIC UNION OF HEPTANISIANS : Copyright © 2016 . All Rights Reserved

 

                    Designed by AVALON : Audiovisual Digital Productions / e-services